Gästbok
Lämna gärna en kommentar, synpunkt eller hälsning nedan

År 2004 gick jag min utbildning till massör här på Gotland. Mitt första jobb var genom Martins Massage Team på Gran Canaria. Hemma igen 2008 startade jag Harmoni Massage Hälsa i Visby (numera Visby Massage & Hälsa). Genom Svensk Hälsa AB fick jag uppdraget att jobba som massör på Länsstyrelsen och Sida här på Gotland och där höll jag även friskvårdsgrupper med inriktning på Qi Gong.

Jag har byggt min utbildning med kurser i myofasciell massageteknik, stretchning, rotationer, oscillering, kundbemötande och Qi Gong. Mellan 2011-2013 var jag anställd på Wisby Spa Clarion Hotel och genom dom blev jag internutbildad och har diplom i Spa och kroppsbehandlingar samt Hot stone massage och Indian headmassage. Samma år gick jag även utbildning till dipl.vattenträningsledare och har jobbat både på Korpen Idrottsförbund och på Wisby Spa med vattenpass.

I dag jobbar jag helt i egen regi på min praktik som ligger på Endreväg 36. Jag pluggar basmedicin I och II och är ute på företag  några dagar i månaden. Jag medverkar  även som massör i Visby Domkyrka, Stilla Stunder och håller i Qi gong /Yin kurser.

  • Hasse Axelsson • 15 februari 2019 23:14:42
    Ska snart besöka Gottland så blir nog ett besök här!
  • Ewa • 16 december 2015 17:28:42
    Nina anpassar massage efter personen och den onda parti på kroppen.
    Har gått hos Nina några månader och det har hjälp mig otroligt mycket.
    Rekommenderar varmt henne till alla.